Minyak Morhabshi

Digunakan dan dihasilkan secara turun temurun sejak tahun 1957. Minyak Morhabshi wajib untuk berada di dalam simpanan anda untuk sebarang tujuan kecemasan. Khusus untuk seisi keluarga dari bayi hingga dewasa.

KATA MEREKA TENTANG MORHA

Ini bukan rekaan tapi realiti selepas mengamalkan dan menggunakan minyak MORHA. Namun apa jua kesembuhan dan keajaibannya datang dari Allah jua. Minyak MORHA adalah asbabnya. 

KENCING TIKUS

"Allahuakbar... Alhamdulillah baru sekejap tadi ada customer nak repeat balik Minyak Morhabshi. Dia cakap dia ni macam mati hidup semula. Mereka berenam terkena kencing tikus dan 5 daripadanya telah meninggal dunia. Alhamdulillah sembuh sepenuhnya lepas menggunakan Minyak Morha"

Amirul, Negeri Sembilan

DEMAM DENGGI

"Demam denggi mak peringkat kronik. Alhamdulillah pakai 2 hari sahaja, pada petang dan pagi esoknya. Petang tu dah elok dan boleh balik"

Ustazah Siti, Jakarta

KENCING TIKUS

"5 Hb anak saya check darah, dah tiada virus leptospirosis, terima kasih sebab jual ubat tu."

Aminah, Johor Bahru

KANSER 

"Kawan lama saya Ustazah Zaleha dah kena kanser tahap 4 dan setiap kali kimo badannya akan rasa sakit-sakit dan dia akan sapu minyak ini. Alhamdulillah dia dah sembuh sepenuhnya 6 tahun yang lepas hingga kini."

Pn Mahani, Melaka

TANGAN KUKU DAN MULUT

Alhamdulillah kesan HFMD tu kering dan hilang selepas sapu minyak tu. Syukur sangat-sangat.

Azrin, Selangor

LUKA DALAM

"Semalam anak buah kamek luka kakinya sebab terkena benda tajam dalam air semasa latihan pump boat racing dan kebetulan kamek ada bawak Minyak Morhabshi. Tak perlu ke klini kerana luka kakinya sudah kering.

Alice, Sarawak

APA ITU MORHABSHI

Morhabshi merupakan resin hebat yang dihasilkan dari pokok dan dikenali Myrrh di luar negara. Ianya boleh didapati di Somalia dan bahagian timur ethopia.

Info Lanjut

Ramuan Hebat morhabshi

Formulasi bukan sembarangan ramuannya. Dihasilkan dengan penuh teliti oleh Almarhum Ustaz Dr. (H) Haji Abdul Hamid Haji Ahmad.

Info Lanjut

Myrrh (Morhabshi)

Saffron (Zaafaran)

Olive Oil (Minyak Zaitun)

King Of Wood (Raja Kayu)